Kundtjänst

Åtgärdat - Mitt spel kraschar när jag försöker komma åt Mr. Blacks uppdrag på höger sida av mitt huvudspelplan i spelversionen 1.67.6700. - Detta var ett tillfälligt problem som har isolerats och åtgärdats. Se till att du har en stabil internetuppkoppling och starta spelet. Du kommer att behöva starta om appen för att säkerställa optimal prestanda.

Status:
Rättad
Spelare som upplever problemet:
44
Lösning förväntas:
15/feb/2024
Första rapport:
12/feb/2024

Efter den senaste uppdateringen 1.67.6700 fungerar inte timern för energi och totems återställning när jag inte är med i spelet - Kontakta vårt supportteam på support@g5.com och ge mer information om problemet, såväl som din G5 Friends Login och IDFA-nummer. Nämn också om du ändrade inställningarna för tid/datum på din enhet innan problemet uppstod.

Status:
Undersökning pågår
Spelare som upplever problemet:
215
Lösning förväntas:
23/feb/2024
Första rapport:
09/feb/2024

Jag kan inte logga in på mitt G5 Friends-konto och när jag försöker återställa mitt lösenord får jag ett felmeddelande - Kontakta vårt supportteam på support@g5.com och ange din G5 Friends Player Login, IDFA-nummer och landet du befinner dig i.

Status:
Undersökning pågår
Spelare som upplever problemet:
79
Lösning förväntas:
23/feb/2024
Första rapport:
08/feb/2024

Efter att jag uppdaterade spelet till versionen 1.67.6700 har språket ändrats i spelet, och jag kan inte återställa det. - Vänta tills spelet har laddat ner allt innehåll, och alternativet att ändra språk bör bli tillgängligt i spelets inställningar. Tryck på kugghjulsikonen på skärmen och bläddra i listan över tillgängliga språk för att hitta det du behöver.

Status:
Undersökning pågår
Spelare som upplever problemet:
6
Lösning förväntas:
04/mar/2024
Första rapport:
05/feb/2024

Mitt spelframsteg återställdes - Kontakta vårt supportteam på support@g5.com och ge mer information om problemet samt ditt användarnamn på G5 Friends och ditt IDFA-nummer. Efter det ska du inte starta spelet förrän våra supportspecialister har meddelat dig.

Status:
Undersökning pågår
Spelare som upplever problemet:
1747
Lösning förväntas:
04/mar/2024
Första rapport:
04/feb/2023
Detaljerade vanliga frågor om spelet Mitt problem finns inte med. Skapa ett nytt ärende.

Ursäkta att vi avbryter, men det är en sak vi måste säga...

Vi har uppdaterat vår integritetspolicy och våra användarvillkor i enlighet med nyligen införda tillägg i våra tjänster och med ändrade lagar. Genom att klicka på knappen ”Acceptera" eller genom att fortsätta använda webbplatsen ger du samtycke till att G5 använder cookies och du godkänner integritetspolicyn och användarvillkoren. för att läsa mer.

Den här webbplatsen använder cookies för att maximera din upplevelse och hjälpa oss att förbättra den. Cookies är textfiler med små mängder data som laddas ner till din enhet när du besöker en webbplats. Cookies hjälper oss att känna igen din enhet och förbättra din upplevelse på vår webbplats. Vissa cookies behövs också för att webbplatsen ska fungera korrekt. Läs vår integritetspolicy och våra användarvillkor för viktig information om de cookies vi använder, hur vi använder dem och hur de kan raderas. Kom ihåg att din upplevelse på vår webbplats kan påverkas om du raderar cookies.